Listen to this page using ReadSpeaker

Werken bij SGL

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de gehandicaptenzorg? Liggen jouw talenten op het gebied van het bieden van zorg en ondersteuning die naadloos aansluiten op de behoeften van de cliënt? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s, die net als wij passie voor ons vak hebben. Op deze site vind je alle informatie, kun je vacatures bekijken en direct solliciteren.

 

SGL beloond met keurmerk Beste Werkgever!

Eind 2017 heeft 80% van onze medewerkers meegewerkt aan het medewerkers-onderzoek. Het is uitgevoerd door Effectory, een bureau dat medewerkersonderzoeken uitvoert bij honderden organisaties en bedrijven in Nederland. Op basis van die onderzoeken brengen Effectory en Intermediair ieder jaar weer de beste werkgevers van Nederland in kaart. Zij belonen die werkgevers met het keurmerk ‘Beste Werkgever’. En dit jaar heeft SGL dat keurmerk ook behaald! Daar zijn we natuurlijk erg trots op.

Organisaties krijgen het keurmerk wanneer hun medewerkers hen bovengemiddeld goed beoordelen in het medewerkersonderzoek van Effectory. ‘Bovengemiddeld goed’ betekent dat die organisaties een betere waardering krijgen dan de gemiddelde beoordeling in de sector. Dat is ook bij SGL zo. Onze medewerkers hebben ons bovengemiddeld beoordeeld. Daarom hebben wij – als enige zorgorganisatie in Limburg – het Beste Werkgevers keurmerk behaald. Daarmee behoren we tot de beste werkgevers in de gehandicaptenzorg!

Werken bij SGL, een goed gevoel!

Een goed gevoel, dat is wat SGL als werkgever in de zorg biedt. Hoe maken wij dat waar?
SGL hecht veel waarde aan en heeft veel aandacht voor:

  • Individuele wensen
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Balans werk – privé
  • Keuzes in arbeidsvoorwaarden

Bij SGL werken mensen met hart voor de zorg. Professionals die net als jij graag met mensen werken. Omdat SGL over diverse locaties binnen geheel Limburg beschikt, is er altijd wel één bij jou in de buurt waardoor je niet ver hoeft te reizen. SGL biedt een goed (CAO) salaris en aantrekkelijke toeslagen bij het werken in diensten. Door middel van de werkkostenregeling bestaat de mogelijkheid om onder gunstige voorwaarden een fiets, PC of tablet aan te schaffen. Je kunt cursussen en opleidingen volgen die passen bij jouw talenten en ambities. Maar bovenal krijg je waardering van de cliënten.

  

Werken bij SGL: iets voor jou?

Welke collega’s zoeken wij?

De meeste medewerkers werken als begeleider of assistent begeleider. Zij hebben direct en dagelijks contact met de cliënten. Hiervoor zoeken wij mensen die studerend of afgestudeerd Verzorgende IG niveau 3, Persoonlijk begeleider Gehandicaptenzorg niveau 4, Verpleegkundige niveau 4 zijn of die beschikken over een combinatie van deze opleidingen.
Maar ook hebben wij mogelijkheden voor je als je werkzaam bent (geweest) in een andere sector en je zoekt een nieuwe uitdaging in de zorg maar je hebt nog geen kwalificatie om te kunnen solliciteren op een functie. Ook dan ben je van harte welkom als nieuwe collega!

 

Wat verwachten wij (verder) van jou?

  • Een cliënt- en resultaatgerichte instelling
  • Betrokkenheid en inlevingsvermogen
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden
  • Flexibiliteit: afwisseling vind je leuk
  • Zelfstandigheid én teamspirit
  • Eigen initiatief

Heb je een vraag over werken bij SGL?
Stuur een e-mail naar info-hrm@sgl-zorg.nl of bel 046 - 420 38 00

 

Bekijk onze vacatures.  

 

Direct solliciteren? Stuur een e-mail naar: solliciteren@sgl-zorg.nl