×
Steun Buddyzorg Limburg

Schenk aan Stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg, dan help je ons om ernstig zieke kinderen, jongeren en volwassenen te ondersteunen. Een glimlach op hun gezichten toveren, dat wil toch iedereen?

Hoe zit dat?

Buddyzorg Limburg ontvangt als maatschappelijke organisatie subsidie vanuit de Provincie Limburg. Daarnaast subsidiëren Limburgse gemeenten Buddyzorg vanuit de WMO. In 2011 is er een Stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg opgericht. Deze Stichting werft gelden via fondsen, acties en/of giften ten gunste van Buddyzorg Limburg. Buddyzorg Limburg kan elke financiële steun goed gebruiken om haar buddy’s goed toe te rusten voor dit intensieve vrijwilligerswerk. Schenk aan Stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg, dan help je ons om ernstig zieke kinderen, jongeren en volwassenen goed te ondersteunen.

Stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg

Stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg (SVVBL) stelt zich tot doel om extra activiteiten van Buddyzorg Limburg te financieren. 

Denk hierbij aan:

- Voorlichting verzorgen over Buddyzorg Limburg.
- Werving van vrijwilligers.
- Scholing en bijscholing van buddy’s.
- Iets extra’s voor buddy’s.

Nalatenschap

Zou jij graag het waardevolle buddywerk financieel willen ondersteunen? Je kunt in je testament vastleggen, dat je een deel van je nalatenschap schenkt aan de Stichting. Er zijn twee mogelijkheden. Door middel van een legaat kun je goederen of contanten nalaten aan Stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg. Ook kun je Stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg (mede)erfgenaam maken van je gehele bezit. Een notaris kan alles over testamenten vertellen. Wil je iets nalaten en heb je vragen? Neem dan contact op met Stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg

Stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg
t.a.v. secretariaat
Havikstraat 18, 6135 ED Sittard

Bankrekening IBAN: NL53 RABO 0102 6239 37
KvK: 51909820
Fiscaal nummer: 8502.23.386