×
< Terug naar overzicht

Hersenz bij SGL weer gestart

14 september 2020

Afgelopen week zijn in Limburg op diverse locaties twee Hersenz modules gestart. Op twee locaties is begonnen met de module ‘Grip op Energie’. In deze module leren mensen met hersenletsel anders omgaan met hun vermoeidheid. Aan bod komen onderwerpen als energiebalans, verschil tussen mentale en lichamelijke energie, energiegevers en energievreters en de invloed van overprikkeling op je energie. Een groep is gestart in Noord-Limburg (Helden) en een groep in Zuid-Limburg (Hoensbroek).

Iets voor u? Lees meer over deze module.

Er zijn tevens twee groepen gestart met de module ‘Veranderingen’ in Urmond. In deze module leren mensen met hersenletsel omgaan met de veranderingen in hun leven door hun hersenletsel. Aan bod komen onderwerpen als veranderde emoties, veranderd gedrag, omgaan met ‘levend verlies’, geheugenproblemen en een korter lontje.

Iets voor u? Lees meer.

Het behandelprogramma Hersenz is speciaal ontwikkeld voor mensen met hersenletsel. Het leert u en uw naasten omgaan met hersenletsel. Samen werkt u aan uw zelfstandigheid, vertrouwen in uzelf en meedoen in de maatschappij. SGL is in Limburg de enige aanbieder van Hersenz. Onze Hersenz behandelingen vinden plaats op verschillende locaties in Limburg en bij clienten thuis.