×
< Terug naar overzicht

Nieuw! Laagdrempelige informatiesessies Hersenz in Baarlo en Urmond

08 oktober 2020

Vanwege het corona-virus worden er dit najaar landelijke online informatie sessies voor mensen met hersenletsel en naasten via ZOOM aangeboden. Meer informatie vindt u op www.hersenz.nl. Bent u niet in de gelegenheid om een online sessie bij te wonen, dan biedt SGL de mogelijkheid om kleinschalige informatiebijeenkomsten te bezoeken waarbij de RIVM maatregelen uiteraard in acht worden genomen. 

Om u de gelegenheid te geven om samen met uw naasten te komen, gaan we op twee zaterdagochtenden in kleine groepjes informatiesessies organiseren. Een behandelaar en een ervaringsdeskundige vertellen tijdens deze bijeenkomsten over de behandeling en zijn beschikbaar voor vragen en uitleg.  

Datum: Zaterdag 31 oktober 
Tijdstip: Van 9.30 uur tot 10.30 uur en van 11.00 uur tot 12.00 uur
Waar: In activiteitencentrum de Maashorst in Baarlo (Pastoor Geenenstraat 64) en Business Center Urmond (Mauritslaan 49, achter Hotel van der Valk).
Voor wie: Voor mensen met hersenletsel en hun naasten die Hersenz nog niet volgen. U mag één persoon meenemen.

Als professional kunt u potentiële kandidaten hierop attenderen.

Aanmelden
Wilt u meedoen met een van deze bijeenkomsten in Urmond of Baarlo? Verstuur dan een mailbericht naar zorgbemiddeling@sgl-zorg.nl. Vermeld in de mail uw naam en die van uw naaste, telefoonnummer, adresgegevens, locatie en tijdstip van voorkeur. U kunt per locatie kiezen uit twee tijdvakken.

Meer informatie over het behandelprogramma Hersenz vindt u op www.hersenz.nl.

Let op!
We gaan ervan uit dat er bij de aanwezigen geen gezondheidsklachten zijn. Mocht dit echter wel het geval zijn, dan kunt u zich geheel vrijblijvend weer afmelden via zorgbemiddeling@sgl-zorg.nl. 

Indien er in de tussentijd aangescherpte overheidsmaatregelen komen, zullen we uiteraard moeten bezien of deze bijeenkomsten doorgang kunnen vinden. We zullen u dan z.s.m. informeren.

Indien het aantal aanmeldingen zo veel is dat we de RIVM maatregelen niet meer kunnen hanteren (waaronder de 1,5 meter), gaan we een wachtlijst aanmaken voor vervolgsessies. De datum van aanmelding geldt dan als criterium.

Indien beide opties (online en live) voor u op dit moment niet passend zijn, horen we dat graag zodat we samen kunnen kijken naar andere mogelijkheden. Mail dan naar zorgbemiddeling@sgl-zorg.nl.