×
< Terug naar overzicht

Let's Socialize gaat Amerikaans

09 maart 2020

Na de Meet & Eat en het vervolg daarop afgelopen jaar, is het nu tijd voor een volgende 'Let's Socialize'. Dit keer met een Amerikaans tintje! Let's Socialize zal plaatsvinden op 18 april a.s. van (waarschijnlijk) 16.30 tot 20.30 uur.

Omdat ik zelf in Kerkrade werk en daar ook het Breincafé organiseer, zullen deze activiteiten in AC Kerkrade plaats vinden. Maar ook mensen erbuiten zijn van harte welkom. De activiteit is met eigen vervoer. 

Let's Socialize is bedoeld om contacten te leggen en te onderhouden. En dat elke keer met een ander thema. De eerste keer was dat in de vorm van een speeddate, de tweede keer een Italiaans etentje in Casa di Kerkrade (AC Kerkrade dus). Heel mooi is dat daaruit daadwerkelijk contacten zijn ontstaan! 

Maar het bevorderen van sociaal contact en het oefenen ervan is niet het enige doel. Doordat o.a. de kookgroep Over de Kook en het BNT (Blijf Niet Thuis) café een actieve rol spelen in bijvoorbeeld het maken van de hapjes, het zijn van gastvrouw/-heer zorgt het ook voor het bevorderen van zelfvertrouwen en eigenwaarde. 

En nu dus de Amerikaanse avond. Op 18 april wordt er gezorgd voor hapjes, (alcoholvrije) drankjes en ook muziek! Ook mensen (met een beperking) buiten SGL zijn van harte welkom. Van hen wordt een eigen bijdrage van 5 euro gevraagd.

Breng daarom ook gerust de mensen van de Breincafe's etc. op de hoogte. Graag zelfs. Want het is dé manier om de 'wereld' van onze eigen deelnemers te vergroten. Aanmelden kan bij mij via pvanelburg@sgl-zorg.nl​

Priscilla Janssen, begeleider