×
< Terug naar overzicht

Nieuwe SGL jongerengroep: De Bikkels

18 december 2019

Zondag 15 december was het eindelijk zo ver: De eerste bijeenkomst van de nieuwe jongerengroep van SGL. Wat was dat gezellig!

Zeven jongeren kwamen bij elkaar in de oefenkeuken van SGL AC Swalmen. Rachel, Brian, Mika, Theo, Julia, Remy en Jelle. Manager Anne Degenaar, stagiaire Anne In 't Panhuis, teamleidster Rian Smeets en assistent-begeleider Saskia Teeuwen waren ook van de partij.

We hebben eerst uitgebreid zitten kletsen en iets over onszelf verteld.

Daarna gingen we een dobbelspel met kerstkadootjes doen. Uiteindelijk had iedereen een leuk kadootje gekregen.

We hebben ook nagedacht over een naam voor de groep. Er kwam vanalles voorbij. Iedereen was het er over eens dat het een naam moest zijn die laat zien dat we er samen voor gaan en dat we doorzetters zijn. De naam 'De bikkels' was favoriet. Dus dat is 'm geworden! Eén van de deelnemers, Brian, had ook nog een mooie spreuk voor de groep: "Ut laeve is net un frikandel. Doe mos ut zelf speciaal make!"

Als afsluiting hebben we samen pizza's gegeten. Lekker!

De volgende bijeenkomst zal op vrijdag 14 februari zijn. We willen voortaan de tweede vrijdag van de maand aan houden, maar het kan ook zijn dat we daar een keer van afwijken als er bijvoorbeeld een leuk festival of een sportwedstrijd is waar we samen naartoe willen gaan.

Hopelijk wordt het de volgende keer weer net zo gezellig als afgelopen zondag! Wellicht sluiten er dan nog meer jongeren aan.

Vol de activiteiten, uitjes en nieuwtjes van de groep via hun Facebookpagina. Hier vind je ook allemaal leuke foto's.