×
Project Kuyperhof

SGL gaat verder, gaat u mee?

Bouwen aan dromen...

Hannie, Luuk en Peter. Maar ook Jelle en álle andere cliënten. Bewoners van het nieuwe woonbegeleidingscentrum Kuyperhof. Allemaal hebben ze te maken met een lichamelijke beperking en zijn daardoor afhankelijk van dagelijkse zorg en hulpmiddelen.

In het nieuwe Kuyperhof hebben zij straks elk hun eigen woning waar zij op die zorg kunnen rekenen, en waar zij dankzij de inrichting en toegepaste zorgtechnologie vooral meer zelfstandigheid en eigen regie terugkrijgen. Zelf de gordijnen kunnen openen en de dag beginnen, de deur kunnen openen om naar buiten te gaan. Meer privacy en een gevoel van vrijheid: voor een ander vaak zo vanzelfsprekend, voor hen een droom. Lees het artikel dat 25 juni jl. in Dagblad De Limburger verscheen. 

SGL gaat verder, gaat u mee?

Om de leefomgeving van hun dromen te kunnen realiseren, zijn de bewoners nadrukkelijk betrokken geweest bij de ontwikkeling van de plannen voor Kuyperhof. Samen met hen en andere partners op het gebied van wonen en welzijn, heeft SGL gebouwd  aan een leefomgeving waarin Hannie straks zelf haar deuren kan openen en weer kan zingen buiten de deur. Waar Peter meer privacy ervaart en zelf beslist wanneer hij de dag begint en Luuk op deze fijne plek kan  blijven wonen, ook als zijn hulpvraag in de toekomst groter mocht worden.

Om verder te bouwen aan hun dromen, heeft SGL de hulp en financiële steun van haar partners nog hard nodig. Helpt u de cliënten van SGL verder door een steentje bij te dragen aan het realiseren van de dromen van Hannie en alle andere bewoners van Kuyperhof? Lees hieronder meer over de mogelijkheden voor sponsoring. 

Voor onze relaties/sponsoren

Help ons mee met het bouwen aan de dromen van de bewoners van Kuyperhof. Sponsort u de persoonsgebonden zorgtechnologie en de belevenistuin? 

De persoonsgebonden zorgtechnologie is een kostbare investering, die enorm veel voor onze bewoners kan betekenen omdat ze hierdoor nog meer eigen regie kunnen ervaren. De belevenistuin is ook een bijzonder project; de tuin van Kuyperhof wordt - zo hopen wij te kunnen realiseren - een prachtige plek waar de bewoners tot rust kunnen komen.

Wilt u meer informatie over de pakketten en wat u als sponsor van ons ontvangt - naast de grootste glimlachen die u zich wensen kunt? Neem dan contact met ons op!