×
Project Kuyperhof

U bouwde mee aan Kuyperhof, mogen wij nu op u bouwen?

Bouwen aan dromen...

Hannie, Luuk en Peter. Maar ook Nancy, Jelle en álle andere cliënten. Stuk voor stuk bewoners van het nieuwe woonbegeleidingscentrum Kuyperhof in Weert. Allemaal hebben ze te maken met een lichamelijke beperking en zijn daardoor in meer of mindere mate afhankelijk van dagelijkse zorg en hulpmiddelen.

In het nieuwe Kuyperhof hebben zij straks elk hun eigen woning waar zij op die zorg kunnen rekenen, en waar zij dankzij de inrichting en toegepaste zorgtechnologie vooral meer zelfstandigheid en eigen regie terugkrijgen. Iets wat aansluit bij hun dromen. Zelf de gordijnen kunnen openen en de dag beginnen, de deur kunnen openen om naar buiten te gaan.  Meer privacy en een gevoel van vrijheid: Voor een ander vaak zo vanzelfsprekend, voor hen een droom.

Mogen wij op u bouwen?

Om de leefomgeving van hun dromen te kunnen realiseren, zijn de bewoners nadrukkelijk betrokken geweest bij de ontwikkeling van de plannen voor Kuyperhof. Samen met hen en andere partners op het gebied van wonen en welzijn, heeft SGL gebouwd  aan een leefomgeving waarin Hannie straks zelf haar deuren kan openen en weer kan zingen buiten de deur. Waar Peter meer privacy ervaart en zelf beslist wanneer hij de dag begint en Luuk op deze fijne plek kan  blijven wonen, ook als zijn hulpvraag in de toekomst groter mocht worden.

Om te kunnen blijven bouwen aan hun dromen, heeft  SGL de hulp en financiële steun van haar partners nog hard nodig. Wilt u mee bouwen en een steentje bijdragen aan het realiseren van de dromen van Hannie en alle andere bewoners van Kuyperhof? Dat kan! Lees hieronder meer over de mogelijkheden voor sponsoring van Kuyperhof. 

Mogelijkheden voor onze sponsoren

Over sponsorpakket... We bieden sponsoren... Voor vijf jaar... blablablabla bla. blablablab  lablablab lablabl abla blablablablabla bla bla blablablablabla blabla blabla bla blabl ablablablab labl ablablabla blabla blabla bla blablab labla blablabla blabla blabl ablablablabla blablablab la bl blablabla lab labl ablab lablab l ablabla blablablablabla bl abla blablablabla blabla blablab lablabla blablabla blablablablabla bla blablablablab lablablab labla