×

Onze verhalen

De landelijke campagne ‘Ik Zorg’ is eind 2018 gestart om de komende jaren nieuwe medewerkers te werven voor de sector Zorg en Welzijn. De campagne is een samenwerking van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en branche-, beroeps-, werknemers- en werkgeversorganisaties in de sector Zorg & Welzijn. Doel van de campagne is meer mensen enthousiast maken en houden voor werk in deze sector.

Met ‘Ik Zorg’ laten professionals door heel het land zien, voelen en ervaren hoe divers, breed en betekenisvol ons werk is. Medewerkers van verschillende zorgorganisaties vertellen wat hun functie inhoudt en waarom zij gekozen hebben voor een baan in de zorg. Je hebt vast wel al iets zien langskomen op tv of in een bushokje afgelopen tijd.

Ook SGL doet mee. Wij willen graag laten zien wat voor een mooi werk we in de zorg leveren! Acht medewerkers gingen op de foto voor Ik Zorg. (Assistent) begeleiders, een zorgbemiddelaar en locatiesecretaresse… Wij zijn heel trots op het resultaat. Lees hieronder hun verhalen door op de foto te klikken. 

Annemie Soons    

Sitha Caessens

Judith
Ummels

Kimmy van Renswouw

Monique Verhaegh

Ans
Coppus

Marga Verbroekken

Anja
Frenken