×
Steun ons

Stichting Vrienden van SGL is voor inkomsten afhankelijk van sponsoren en donateurs. Tover jij graag een lach op het gezicht van mensen met hersenletsel? Zou jij of jouw bedrijf graag willen ondersteunen? Dat wordt enorm gewaardeerd. Lees hieronder de mogelijkheden.

Maatschappelijk betrokken

Wij hebben jouw hulp hard nodig. Als sponsor of donateur van Stichting Vrienden van SGL maak jij het mogelijk dat Vrienden van SGL bijzondere activiteiten kan regelen voor mensen met niet aangeboren hersenletsel. Denk aan een leuke vakantie met de vertrouwde begeleider die de verzorging voor zijn rekening neemt. Of tover een lach op het gezicht van de cliënten tijdens de SGL Waterdagen op het water bij Roermond. Geef mensen een avond om niet te vergeten door een bezoek aan het theater of een concert van hun favoriete zanger. Of laat bewoners van SGL blijvend genieten van een kruidentuin, filmzaal, jeu de boules baan of wellnessruimte door jouw gift. Je kunt je maatschappelijke betrokkenheid tonen met een project dat je persoonlijk aanspreekt. 

De Belastingdienst heeft de Stichting De vrienden van SGL aangewezen als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instellingen). 

Mogelijkheden voor sponsoring

Wil jij Vrienden van SGL graag sponsoren? Daar zijn wij ontzettend blij mee! Er is heel veel mogelijk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Contact

Organiseer je zelf een actie of evenement? Wij willen uiteraard graag het goede doel zijn van jouw culturele, sportieve of culinaire happening. Wij gaan graag in gesprek welke ondersteuning wij kunnen bieden bij bijvoorbeeld jouw loterij, sponsorloop, veiling of kerstmarkt. Neem gerust contact met ons op.

Contact

Vrienden van SGL in mijn testament

Kan ik de Stichting Vrienden van SGL laten opnemen in mijn testament? Uiteraard is dat mogelijk! Neem hiervoor contact op met jouw notaris. natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen zodat we samen kunnen overleggen.
 

Contact

Schenken in natura voor bedrijven

Is het ook mogelijk om als bedrijf een schenking in natura te doen? Ook deze vorm van sponsoring is meer dan welkom! Denk bijvoorbeeld aan de organisatie van een busreisje of gezellige avond. Wij zouden het fijn vinden als je contact met ons wilt opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Contact