×
Dien een aanvraag in

Heb jij een heel goed idee om het leven van mensen met niet-aangeboren hersenletsel te verrijken? Weet jij een mooi project of een dankbaar uitje om het welzijn van onze cliënten te verbeteren? Dien dan een aanvraag in!

Wat zijn mogelijke aanvragen?

Vrienden van SGL (co)financierde al heel uiteenlopende projecten; van barbecues en etentjes tot een belevenistuin, smartboard en carnavalspakjes. Initiatieven met vaak een mooi verhaal en een goede reden. En altijd projecten die meerdere cliënten een lach op het gezicht toverden.

Waar moet een aanvraag aan voldoen?

  • De aanvraag moet zijn voor meerdere cliënten. Individuele wensen worden afgewezen.
  • De aanvraag moet niet uit de reguliere middelen gefinancierd kunnen worden.
  • Het bedrag dat Vrienden van SGL ter beschikking stelt is maatwerk en afhankelijk van de aanvraag en beschikbare middelen.
  • Vrienden van SGL (co)financiert maar organiseert niet.
  • Geef een goede reden waarom jouw aanvraag door Vrienden van SGL uitgekozen zou moeten worden.
  • Na afloop verwachten we een kort verslagje en een aantal leuke foto's van de activiteit / het initiatief die wij mogen delen op intranet, onze website en social media kanalen.

Hoe dien ik een aanvraag in?

Als jij voor elke bovenstaande voorwaarde een vinkje kunt zetten, dan voldoet jouw idee. Elke medewerker, vrijwilliger, cliënt of naaste van SGL kan een aanvraag doen voor (co)financiering door Stichting Vrienden van SGL. Een aanvraag indienen kan door onderstaand formulier in te vullen. Vrienden van SGL beoordeelt en maakt een keuze uit de ingediende aanvragen. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie.

AanvraagformulierMijn relatie met SGL*