×

Nieuws | 26 februari 2024

Bijzonder mooi 40-jarig jubileum AC Kerkrade

Mede gesponsord door Stichting Vrienden van SGL

Een iets verlaat bericht maar te mooi om niet te delen.

Zaterdag 25 november was het dan eindelijk zover. De rode loper lag klaar om cliënten met partners, vrijwilligers, medewerkers en oud-medewerkers te ontvangen voor het grote 40-jarig jubileumfeest van AC Kerkrade.

We startten om 15.00 uur met onze cliënten, partners, vrijwilligers en medewerkers onder het genot van een kop koffie/thee en een lekker stuk vlaai. Om 16.00 uur startte de receptie en kwamen oud-collega's, sponsoren en andere genodigden ons vergezellen. Mooi om te vermelden is dat tijdens de receptie door de Lions club Kerkrade en Gaiazoo een cadeaubon werd aangeboden om met de cliënten plus begeleiders in het voorjaar van 2024 Gaiazoo te bezoeken! Een supermooie verrassing voor iedereen.

Zodra de receptie voorbij was, werd het buffet geopend. Hiervan heeft ook iedereen met volle teugen kunnen genieten. Met de buiken gevuld konden we starten met onze feestavond. Hier werd gezongen, gedanst, gelachen, gekletst en mooie herinneringen opgehaald met elkaar waardoor de avond omgevlogen is. Wat misschien mooi is om te vermelden, is dat wij een grote groep dag-vrijwilligers bij elkaar hebben zien te krijgen (allemaal familieleden van medewerkers én twee collega's van een andere locatie) waardoor onze vaste vrijwilligers en medewerkers zo min mogelijk hoefden te doen en ook van het feest konden genieten. Zij hebben ons geheel belangeloos ondersteund!

Dankzij de sponsoring van Stichting Vrienden van SGL hebben we het zo kunnen inrichten dat er op twee plekken een rustigere, minder drukke ruimte gecreëerd kon worden, waar cliënten die wél van het feest wilden genieten, maar niet tegen de drukte kunnen, tóch aanwezig konden zijn! In de hal werden de gebeurtenissen namelijk gefilmd en dit werd in die ruimtes afgespeeld op grote televisieschermen (met aangepaste geluidssterkte). Dit hebben cliënten zeer gewaardeerd! Er komt ook nog een korte aftermovie waardoor cliënten die om allerlei redenen niet aanwezig konden zijn, de sfeer van het feest toch nog even kunnen proeven. We willen Vrienden van SGL hartelijk danken voor hun bijdrage.

Kortom we kunnen met z'n allen terugkijken op een zeer geslaagd feest!

Heb jij een heel goed idee om het leven van mensen met niet-aangeboren hersenletsel te verrijken? Weet jij een mooi project of een dankbaar uitje om het welzijn van onze cliënten te verbeteren? Dien dan een aanvraag in! Dien een aanvraag in.

Deel dit verhaal: