×

Evenement | Bijeenkomst


SGL live sessie voor behandeling Hersenz

Voor potentiële kandidaten en naasten

Vanwege het coronavirus worden er dit jaar landelijke online informatie sessies voor mensen met hersenletsel en naasten via ZOOM aangeboden. Meer informatie vindt u op www.hersenz.nl 

Bent u niet in de gelegenheid om een online sessie bij te wonen, dan biedt SGL de mogelijkheid om kleinschalige informatiebijeenkomsten te bezoeken waarbij de RIVM maatregelen uiteraard in acht worden genomen. Om u de gelegenheid te geven om samen met uw naasten te komen, gaan we op enkele zaterdagochtenden in kleine groepjes informatiesessies organiseren. Een behandelaar en een ervaringsdeskundige vertellen tijdens deze bijeenkomsten over de behandeling en zijn beschikbaar voor vragen en uitleg.

De sessies vinden plaats op onderstaande data van 11.00 uur tot 12.00 uur in Sittard (hoofdkantoor, Havikstraat 18) en in Baarlo (activiteitencentrum de Maashorst, Past. Geenenstraat 64). De sessies zijn bedoeld voor mensen met hersenletsel en hun naasten die Hersenz nog niet volgen. U mag één persoon meenemen.

Als professional kunt u potentiële kandidaten hierop attenderen.

Meer informatie over het behandelprogramma Hersenz vindt u op www.hersenz.nl.

DATA LIVESESSIES 2021

19 juni -> Let op: dus niet in Van der Valk Urmond, maar bij hoofdkantoor van SGL (Havikstraat, Sittard)

10 juli -> Let op, alleen in Sittard!

25 sept

30 okt

Meld u nu al aan!

HOE WERKT HET 
Wilt u meedoen met een van deze bijeenkomsten? Verstuur dan een mailbericht naar zorgbemiddeling@sgl-zorg.nl. Vermeld in de mail uw naam en die van uw naaste, telefoonnummer, adresgegevens en locatie.

SPELREGELS

  • We gaan ervan uit dat er bij de aanwezigen geen verkoudheidsklachten zijn. Mocht dit echter wel het geval zijn, dan kunt u zich geheel vrijblijvend weer afmelden via zorgbemiddeling@sgl-zorg.nl
  • Indien er in de tussentijd aangescherpte overheidsmaatregelen komen, zullen we uiteraard moeten bezien of deze bijeenkomsten doorgang kunnen vinden. We zullen u dan z.s.m. informeren.
  • Indien het aantal aanmeldingen zo veel is dat we de RIVM maatregelen niet meer kunnen hanteren (waaronder de 1,5 meter), gaan we een wachtlijst aanmaken voor vervolgsessies. De datum van aanmelding geldt dan als criterium.
  • Indien beide opties (online en live) voor u op dit moment niet passend zijn, horen we dat graag zodat we samen kunnen kijken naar andere mogelijkheden. Desgewenst kunnen we op huisbezoek komen indien er geen verkoudheidsklachten zijn.
Deel dit verhaal: