×
BOL - stage

Ben je benieuwd hoe het is om bij SGL te werken? Kom bij ons stage lopen tijdens je opleiding! Niet alleen leerzaam maar ook heel leuk, afwisselend en dankbaar. En je wordt natuurlijk goed begeleid.

Wat zijn de mogelijkheden?

Volg jij een BOL-opleiding? Bij SGL heb je de mogelijkheid om stage te lopen op een WBC (woonbegeleidingscentrum) of een AC (activiteitencentrum)!

Werken in een WBC houdt in wisselende diensten, het bieden van (24 uurs) zorg en begeleiding en ruimte voor persoonlijke aandacht voor onze cliënten. Binnen onze woonlocaties heb je genoeg uitdagingen om je opdrachten/examens te kunnen voldoen. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en je bent lid van het team. 

Werken in een AC houdt in cliënten begeleiden bij diverse activiteiten, er is ruimte om je eigen creativiteit te ontplooien en ook voldoende ruimte om je examens/opdrachten te kunnen voldoen.

Natuurlijk bieden wij goede begeleiding door ervaren zorgmedewerkers/stagebegeleiders. Wij willen niet alleen de dromen van onze cliënten en naasten verwezenlijken, maar ook de dromen van onze medewerkers, vrijwilligers én stagiaires!

Wie is SGL?

SGL ondersteunt volwassen mensen met hersenletsel (NAH). Mensen zoals jij die voorheen gezond waren maar door een ongeval of ziekte plotseling hersenletsel hebben gekregen. SGL heeft 31 locaties woonlocaties en activiteitencentra door heel Limburg. Daar zit toch vast een plek voor jou bij?

Waarom stage lopen bij SGL? 

Dit zeggen oud stagiaires het vaakst:

  • Super leerzaam
  • Druk maar heel afwisselend
  • Mooi en dankbaar 
  • Het contact met de cliënten is zo fijn
  • Gezellig team waar je echt bij hoort
  • Een echte meerwaarde voor jouw toekomst!

Wie zoeken wij?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste studenten, die hun bijdrage willen leveren om de kwaliteit van leven van onze cliënten naar een hoger plan te tillen. Wat je moet kunnen is vooral aanpakken. Onze cliënten vragen nogal wat aandacht. Zij willen niet alleen jouw hulp, maar willen met name ook jóu leren kennen. Een band opbouwen is het belangrijkste dat er is. Daarnaast zoeken wij iemand die goed kan luisteren en vooral veel humor met zich meeneemt. 

Ben jij deze enthousiaste student en heb je vragen, neem dan contact op met onze opleidingscoördinator Jessica Knapen. Overleg je wensen, bij ons is veel mogelijk. 

E. jknapen@sgl-zorg.nl 
T. 06-14884217

Contact