×
Werken bij SGL

Ben jij bekwaam, bevlogen en betrouwbaar? Dan pas je bij ons! Werken bij SGL is afwisselend, uitdagend en dankbaar. Wij willen niet alleen de dromen van onze cliënten en naasten verwezenlijken, maar ook de dromen van onze medewerkers!

Herken jij jezelf? 

Onze medewerkers zijn professionals, experts op het gebied van hersenletsel. Wij werken mét mensen vóór mensen. Als je bij ons werkt maak je echt het verschil. Je zet je in om het beste uit de cliënt, jezelf en je werk te halen. Je werkt met passie, vanuit je hart. Er is veel ruimte voor eigen wensen en ontwikkeling. Onze bedrijfscultuur? Een warme en betrokken sfeer, waar mensen op waarde worden geschat en waar openheid, eerlijkheid en transparantie vanzelfsprekend zijn. 

Word jij onze nieuwe collega?

De 10 voordelen van werken bij SGL: 

  1. Uitdagend werk en je kunt zelfstandig je vak uitoefenen
  2. Volop kansen om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen
  3. Volg cursussen en opleidingen die passen bij je ambities
  4. Een goed (cao) salaris en aantrekkelijke toeslagen 
  5. Een goede balans tussen werk en privé 
  6. Leuke collega’s en een informele sfeer 
  7. Dicht bij huis werken, we hebben locaties in heel Limburg 
  8. Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden met keuzemogelijkheden 
  9. Collectiviteitskortingen bij verzekeringen
  10. Makkelijk doorstromen naar een andere functie

Superbonus voordeel 11:
Je krijgt heel veel waardering van onze cliënten!

Ga je mee op avontuur?

We gaan op weg naar een toekomst waarin SGL dé expert is op het gebied van hersenletsel. En waarin cliënten, hun naasten, onze medewerkers en vrijwilligers hun dromen waar kunnen maken. Samen gaan we verder!

Lees meer in het kompas voor onze koers!

Direct een vast contract

Wij zijn blij met jouw inzet en kwaliteiten. En vinden dat we dat niet alleen in woorden, maar ook in daden moeten omzetten. Daarom spreken we de intentie uit om elke nieuwe startende collega direct een dienstverband bij SGL voor onbepaalde tijd aan te bieden in plaats van een jaarcontract. Als symbool van waardering en het vertrouwen dat we hebben in onze samenwerking. Natuurlijk geldt zowel voor jou als voor ons de wettelijke proeftijd van twee maanden. Interessant? Gun jezelf meer zekerheid en kijk direct welke van onze vacatures op jouw lijf is geschreven!

Vaste banen

Wist je dat...

... wij soms social media zoals LinkedIn raadplegen als jij bij ons solliciteert? Dit doen wij om een eerste indruk van jou te krijgen. Dit is vaak heel helpend gebleken om te zien of wij een goede match zijn en op welke functie of plek jij goed past!