×
Werken bij SGL

Ben jij bekwaam, bevlogen en betrouwbaar? Dan pas je bij ons! Werken bij SGL is afwisselend, uitdagend en dankbaar. Wij willen niet alleen de dromen van onze cliënten en naasten verwezenlijken, maar ook de dromen van onze medewerkers!

Herken jij jezelf? 

Onze medewerkers zijn professionals, experts op het gebied van hersenletsel. Wij werken mét mensen vóór mensen. Als je bij ons werkt maak je echt het verschil. Je zet je in om het beste uit de cliënt, jezelf en je werk te halen. Je werkt met passie, vanuit je hart. Er is veel ruimte voor eigen wensen en ontwikkeling. Onze bedrijfscultuur? Een warme en betrokken sfeer, waar mensen op waarde worden geschat en waar openheid, eerlijkheid en transparantie vanzelfsprekend zijn. 

Word jij onze nieuwe collega?

De 10 voordelen van werken bij SGL: 

  1. Uitdagend werk en je kunt zelfstandig je vak uitoefenen
  2. Volop kansen om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen
  3. Volg cursussen en opleidingen die passen bij je ambities
  4. Een goed (cao) salaris en aantrekkelijke toeslagen 
  5. Een goede balans tussen werk en privé 
  6. Leuke collega’s en een informele sfeer 
  7. Dicht bij huis werken, we hebben locaties in heel Limburg 
  8. Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden met keuzemogelijkheden 
  9. Collectiviteitskortingen bij verzekeringen
  10. Makkelijk doorstromen naar een andere functie

Superbonus voordeel 11:
Je krijgt heel veel waardering van onze cliënten!

Ga je mee op avontuur?

We gaan op weg naar een toekomst waarin SGL dé expert is op het gebied van hersenletsel. En waarin cliënten, hun naasten, onze medewerkers en vrijwilligers hun dromen waar kunnen maken. Samen gaan we verder!

Lees meer in het kompas voor onze koers!

 Beste werkgever 2020/2021

In vergelijking met gelijksoortige zorgorganisaties zijn onze resultaten zodanig dat we ons in 2020 én 2021 'Beste werkgever' mogen noemen. Effectory, die het onderzoek deed, geeft aan: "Jullie medewerkers hebben SGL dusdanig beoordeeld dat de score boven het Nederlandse gemiddelde ligt. Hiermee verdienen jullie het keurmerk ‘Beste werkgever 2020/2021’, ofwel 'World-class Workplace keurmerk'.” SGL mag het hele jaar dit keurmerk uitdragen.

Daar zijn we trots op!