×
Wij gaan verder

Wij helpen mensen met hersenletsel om op hun eigen manier verder te komen. Om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden en actief deel te nemen aan de maatschappij.

Wij willen u echt leren kennen

Als cliënt bij SGL heeft u de touwtjes in handen, u heeft de regie. Samen met onze professionals en uw naaste(n) bepaalt u wat wij voor u kunnen betekenen. Waar loopt u tegenaan? Wat zijn uw doelen? Wat zijn uw dromen?

Wij willen u écht leren kennen en begrijpen om u zo goed mogelijk verder te helpen. We betrekken ook graag uw naasten hierbij, uiteraard alleen als u dat wilt. Met hun hulp krijgen we een nog beter beeld van u, waardoor we u nog beter kunnen helpen.

Wanneer kunt u bij ons terecht?

We richten ons op mensen met (niet-aangeboren) hersenletsel in de fase na een ziekenhuisopname of revalidatie. De ervaring leert dat men juist op dat moment, naast hulp van naasten, ook ondersteuning van een expert op het gebied van hersenletsel nodig heeft.
Wilt u weten of wij u verder kunnen helpen? Beantwoord dan een aantal korte vragen.

Wij bieden maatwerk oplossingen

Samen gaan we verder. Samen met u en uw naaste(n) kijken we wat u nodig hebt om een leven te leiden met perspectief, een leven zoals ú dat wenst. En waarin we proberen om uw dromen zoveel mogelijk te verwezenlijken. Uw vragen en wensen staan centraal. Vitaal zijn, u goed voelen, prettig (thuis) wonen, zo zelfstandig mogelijk zijn en meedoen in de maatschappij bijvoorbeeld. Samen kijken we naar uw perspectieven en verwachtingen en zorgen we voor dienstverlening op maat.
Neem contact met ons op voor meer informatie over onze (flexibele) mogelijkheden of bekijk onze brochure.

Onze diensten