×
Uitleenbibliotheek

Afdeling E-health van SGL heeft een uitleenbibliotheek ontwikkeld voor zorgtechnologische items. Via deze bibliotheek maken wij het mogelijk voor cliënten en medewerkers om nieuwe producten op het gebied van e-health uit te proberen. Alle items zijn te leen via onze uitleenbibliotheek hieronder. Onze uitleenbieb is nog in ontwikkeling.

Bbrain family G2

Bbrain family G2 is een sprekende klok die kan aangeven welke datum, dag/dagdeel en tijd het is. Het bevat tevens een agenda met herinneringen voor afspraken.

Druppelbril

De druppelbril is een bril waardoor je zelfstandig je ogen kunt druppelen. Door het flacon in het gaatje te zetten en achterover te leunen, druppelt de vloeistof vanzelf in je oog.

Lifewatcher GPS alarmering

Alarmering die je binnen en buiten kunt gebruiken. Dankzij de GPS functie kun je zien waar iemand zich bevindt. Tevens kun je met de persoon spreken via de tracker.

Fitbit

Een Fitbit kan je motiveren om meer te bewegen, te herinneren om te drinken en je medicijnen te nemen. Daarnaast stuurt het je herinneringen en kan het je slaap bijhouden.

Gyenno Twist

Deze lepel en vork maakt het eten voor mensen met tremoren (trillen) makkelijker door de bewegingen op te vangen.

InmuRelax

De InmuRelax is een klein muziekkussen met een zachte hoes waar je je hand in kunt steken. De InmuRelax geeft een zacht geluidje/muziekje waardoor je ontspannen raakt.

Moonbird

Een trage ademhaling is de beste manier om stress te verlichten, angst te verhelpen en slapeloosheid te bestrijden. Moonbird maakt het eenvoudig om ademoefeningen te doen. Dit verlaagt stress en zorgt ervoor dat je gemakkelijker in slaap valt.

My Dodow

Dit product helpt je om beter tot rust te komen en gemakkelijker in slaap te vallen. Door in  en uit te ademen op de verlichting, helpt dit jou om meer te ontspannen.

Noise cancelling koptelefoon

Deze koptelefoon zorgt ervoor dat je minder last hebt van alle prikkels om je heen. Door de noise cancelling aan te zetten, komen alle geluiden een stuk zachter binnen, waardoor je meer rust ervaart in drukke omgevingen.

Numsy White Noise

De Numsy White Noise stimuleert een betere nachtrust. De geluiden op de Numsy White Noise helpen om in slaap te komen, maar ook om in slaap te blijven. 

Robotkat

De robotkat beweegt als een echte kat. Hij is er om te knuffelen en om een geborgen gevoel te geven.

Robot Tessa

Robot Tessa biedt structuur aan in het dagelijkse leven. Robot Tessa spreekt vooropgezette berichten uit die in samenspraak met de cliënt zijn gemaakt.

Aanvraagformulier uitleenbibliotheek


Ik ben een...*Ben jij een medewerker, vrijwilliger, cliënt of naaste van een cliënt van SGL? Dan kun je een item uit de uitleenbibliotheek van afdeling E-health van SGL lenen. Vul het formulier links in en klik op versturen. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen om de uitleen te regelen.