×

Nieuws | 17 juni 2024

Belangrijke samenwerking: Samenkr8

Lancering nieuwe website

Samenkr8 is een regionale krachtenbundeling binnen de gehandicaptenzorg gericht op samenwerking en kennisdeling binnen gezamenlijke thema’s. Vanaf nu kun je meer informatie over deze samenwerking, onze thema’s, onze projecten en nieuwsberichten vinden op de nieuwe website van Samen Kr8.

In Limburg bieden verschillende organisaties zorg aan mensen met een beperking. Zij staan daarbij vaak voor dezelfde uitdagingen. Om de zorg toekomstbestendig te houden, zal er steeds meer aandacht moeten zijn voor arbeidsmarkt, innovatie, ICT en huisvesting. Verbinding maken, samenwerking en het delen van kennis is hierbij cruciaal.

Pergamijn, Daelzicht, Dichterbij, Koraal, PSW, Radar, SGL en WonenPlus bundelen hun krachten binnen Samen Kr8.

Deze samenwerking biedt drie belangrijke voordelen:

  • Versterking van onze arbeidsmarktpositie: Door gezamenlijk op te trekken, kunnen we effectiever inspelen op de uitdagingen in de arbeidsmarkt. Dit helpt ons om beter gekwalificeerd personeel aan te trekken en te behouden, wat direct ten goede komt aan de kwaliteit van zorg die wij bieden.
  • Stimulering van innovatie en ICT: Samenwerken binnen Samenkr8 stelt ons in staat om nieuwe technologieën en innovatieve zorgconcepten sneller te implementeren. Door kennis en ervaring te delen, kunnen we efficiënter en effectiever werken, wat bijdraagt aan een hogere kwaliteit van leven voor onze cliënten.
  • Verbeterde huisvestingsoplossingen: Door samen te werken, kunnen we beter inspelen op de behoeften van onze cliënten op het gebied van huisvesting. Gezamenlijke projecten en gedeelde kennis zorgen voor duurzame en toekomstgerichte huisvestingsoplossingen, waardoor onze cliënten in een veilige en comfortabele omgeving kunnen wonen.

Voor meer informatie over Samenkr8 en de gezamenlijke initiatieven, bezoek de website: www.samenkr8.com. Samen staan we sterker voor een toekomstbestendige zorg in Limburg.

Deel dit verhaal: