×

Nieuws | 07 december 2021

Bericht van onze CCR

Van 2021 naar 2022

Beste,

Terwijl we dit schrijven heeft corona weer heftig om zich heen geslagen over de hele wereld maar in ons mooie Limburg zijn de besmettingen heftiger dan elders.

Wij zullen dit moeten accepteren met zijn allen, al is het niet prettig, na al een jaar weer te hebben moeten doorbrengen met corona. Maar we zijn ervan overtuigd dat wij met zijn allen ook deze pandemie kunnen verslaan.

Ook voor de bestuurder en haar team zijn het moeilijke tijden geweest. Er moesten zware beslissingen worden genomen al of niet opgelegd door Den Haag. Ook de CCR heeft niet stil gezeten en heeft een groot gedeelte via Teams moeten vergaderen en dat is of kan minder leuk zijn door de prikkels welke extra binnenkomen. Waar wij gelukkig in geslaagd zijn is om een nieuwe ondersteunster te hebben mogen aannemen voor de CCR, Silvia Sniekers is haar naam. Wij mogen nu al na 3 maanden zeggen dat Silvia goed past bij de groep. En ook binnen SGL al haar draai goed weet te vinden.

Voorts hebben we ook diverse keren lijfelijk vergaderd met de bestuurder en het management en hebben we per 1 december een nieuw CCR-lid mogen verwelkomen, Ralf  Roemkens. De CCR bestaat nu uit: 
Voorzitter Ton Jansen, Vice voorzitter Guus Freens, Secretaris Henriette Verkuylen en de leden Freek Cuypers, Lyli Ummels, Melanie Vullings, Paul Tijssen, Ralf Roemkens en Sander Nooijen.

Onze hoop is dat wij het komende jaar ondanks alle narigheden rond corona, elkaar weer tegen mogen komen in een van de woonvormen, activiteitencentra of wie weet waar, in een goede gezondheid zodat we onze dagelijkse dingen die we zo graag willen doen ook kunnen doen in alle vrijheid. Maar vooralsnog moeten wij met zijn allen roeien met de riemen die we hebben. Dus kop omhoog en schouders eronder en laat zien hoe trots je op jezelf bent.

Fijne kerstdagen en een prettige jaarwisseling en tot ziens in 2022.

Namens de hele CCR

Deel dit verhaal: