×

Nieuws | 22 januari 2024

Bijzondere schenking met dank aan cliënt Pim

Digiboard voor Hersenz

Mei 2023 startte Pim Donkers vol goede moed aan zijn behandeltraject bij Hersenz door SGL. Zijn deelname in onze groep kun je omschrijven als bijzonder. Wij als behandelaren van Hersenz en zijn medegroepsgenoten werden meteen meegezogen in zijn dosis humor. Hersenletsel is er helaas wel, maar praten en ondernemen kan deze man als geen ander.

Pim heeft een bedrijf, 'Meneer Ballon' genaamd, waarin hij belevingen én kunstwerken van ballonnen creëert. Pim is een ondernemer in hart en nieren en heeft tal van connecties en competenties om zaken voor elkaar te krijgen. En geloof ons, als hij iets in zijn hoofd heeft, dan regelt hij dit!

Wij geven onze cognitieve groepsbehandeling vaak aan de hand van een whiteboard. Dat is praktisch om inzichtelijk en visueel te maken waar we met onze cliënten over spreken. Daarna delen we dit met onze cliënten door middel van een foto in het rapportagesysteem. Dat kon volgens Pim anders.

Met zijn hart van goud, besloot hij een mail te sturen naar de directie van Prowise met daarin de vraag of zij bereid zijn om behandelaren van Hersenz een digiboard te schenken. Zoals we al benoemd hadden, heeft Pim hiervoor natuurlijk alles op alles gezet. Wij werden net voor het nieuwe jaar dan ook blij verrast met het bericht dat dit gelukt is! Hoe bijzonder is dat?

Afgelopen dinsdag hebben wij dit mooie digiboard in ontvangst mogen nemen. Natuurlijk gedecoreerd en versierd door Meneer Ballon! Wij delen graag een foto met jullie.Wij willen namens SGL en alle behandelaren van Hersenz onze dank uitspreken naar Prowise, en natuurlijk Pim! Wij gaan hier heel veel gebruik van maken, dankjewel!

Groetjes Anja en Kelly.
Mede behandelaren Hersenz

Deel dit verhaal: