×

Nieuws | 01 februari 2022

Hoe informeren wij elkaar?

Hoe informeren wij elkaar?

Uw mening telt.

Een postduif langs sturen is niet meer van deze tijd… maar hoe wilt u dan wél door SGL geïnformeerd worden? En hoe wilt u SGL informeren? 

SGL is een verbetertraject opgestart rondom de informatievoorziening met cliënten, naasten, medewerkers en vrijwilligers. Hoe informeren wij elkaar? Graag horen wij uw ideeën. Alle informatie is welkom, omdat we het samen doen. Wat gaat goed en wat kan beter? Wat wilt u wel of juist niet? Wat zou echt top zijn? Ook uw mening telt! En die mening kunt u in eerste instantie geven door de vragenlijst in te vullen die u afgelopen week in uw mailbox ontvangen hebt (als uw mailadres bij SGL bekend is).

Het invullen van de vragenlijst gebeurt volledig anoniem. Mocht u echter graag na het invullen van deze vragenlijst verder willen meedenken over de informatievoorziening, dan vragen wij wel enkele gegevens van u. Het invullen van de vragenlijst neemt ongeveer 10 minuutjes in beslag.

Heeft u de mail met link naar de vragenlijst niet ontvangen? Mail dan naar samenopdehoogte@sgl-zorg.nl. Wilt u de vragenlijst liever op papier invullen? Vraag dan een printje op uw locatie. Bedankt voor de medewerking!

Vragen of ideeën? samenopdehoogte@sgl-zorg.nl

#samenopdehoogte

Deel dit verhaal: