×

Nieuws | 04 mei 2023

Opening SGL de EXPO, met als thema: mensen

De mensen achter niet-aangeboren hersenletsel

Op vrijdag 2 juni 2023 wordt om 13.00 uur 'SGL: De Expo, met als thema: mensen' geopend in HuB.Kerkrade*. Cliënten van het activiteitencentrum van SGL in Kerkrade maakten afgelopen zes maanden schitterende kunstwerken, waarachter een verhaal schuilt: hun eigen verhaal, als mens, niet alleen als cliënt. 

De expo wordt op vrijdag 2 juni om 14.00 uur geopend met een bijzonder concert van het cliëntenkoor van SGL, in samenwerking met muziekleerlingen van SMK, en Parkstad in Gesprek van bibliotheek Kerkrade. Muzikale optredens worden afgewisseld met korte gesprekken met de cliënten en het publiek. 

Doel van de expositie en het openingsconcert is om meer bekendheid te geven aan de impact die niet-aangeboren hersenletsel heeft op een mens en zijn omgeving. En daarmee te zorgen voor meer begrip, normalisatie en inclusie binnen de maatschappij. 

De expositie is te bewonderen van 2 t/m 15 juni, tijdens de openingstijden van HuB. Het openingsconcert op vrijdag 2 juni om 14.00 uur is gratis toegankelijk, wel vanwege het aantal beschikbare plekken graag even aanmelden via ack-secretariaat@sgl-zorg.nl of 0455678844. Jij komt toch ook?

*HuB.Kerkrade is de centrale plaats van ontmoeting in het stadshart van Kerkrade. Adres: Martin Buberplein 15, 6461 NC Kerkrade.

Hier alvast een voorproefje (blader door de foto's):

Deel dit verhaal: