×

Nieuws | 26 augustus 2021

Sponsoren gezocht die dromen willen waarmaken

SGL gaat verder, gaat u mee?

Help ons mee met het bouwen aan de dromen van de bewoners van Kuyperhof. Sponsort u de persoonsgebonden zorgtechnologie en de belevenistuin? 

Bekijk het indrukwekkende filmpje hieronder eens. Hannie, Luuk en Peter. Maar ook Jelle en álle andere cliënten. Bewoners van het nieuwe woonbegeleidingscentrum Kuyperhof. Allemaal hebben ze te maken met een lichamelijke beperking en zijn daardoor afhankelijk van dagelijkse zorg en hulpmiddelen.

In het nieuwe Kuyperhof hebben zij elk hun eigen woning waar zij op die zorg kunnen rekenen, en waar zij dankzij de inrichting en toegepaste zorgtechnologie vooral meer zelfstandigheid en eigen regie terugkrijgen. Zelf de gordijnen kunnen openen en de dag beginnen, de deur kunnen openen om naar buiten te gaan. Meer privacy en een gevoel van vrijheid: voor een ander vaak zo vanzelfsprekend, voor hen een droom. 

Om verder te bouwen aan hun dromen, heeft SGL hulp en financiële steun van haar partners nog hard nodig. Helpt u de cliënten van SGL verder door een steentje bij te dragen aan het realiseren van de dromen van Hannie en alle andere bewoners van Kuyperhof?

De persoonsgebonden zorgtechnologie is een kostbare investering, die enorm veel voor onze bewoners kan betekenen omdat ze hierdoor nog meer eigen regie kunnen ervaren. De belevenistuin is ook een bijzonder project; de tuin van Kuyperhof wordt - zo hopen wij te kunnen realiseren - een prachtige plek waar de bewoners tot rust kunnen komen.

Wilt u meer informatie over de pakketten en wat u als sponsor van ons ontvangt - naast de grootste glimlachen die u zich wensen kunt? Neem dan contact met ons op! Lees meer.

Deel dit verhaal: