×

Nieuws | 15 juni 2021

Wij zoeken jou

Geslaagd? Start je carrière bij SGL!

SGL geeft specialistische zorg aan mensen met hersenletsel. Onze cliënten hechten veel waarde aan (toekomst) perspectief en om daar op hun eigen wijze invulling aan te geven. Zo bieden wij een totaalpakket aan diensten: wonen met begeleiding, individuele en groepsbegeleiding, dagbesteding, behandeling en training. SGL is gevestigd in Limburg op 31 locaties van Maastricht tot aan Venray in Noord-Limburg. Met ruim 600 medewerkers en 350 vrijwilligers ondersteunen wij ca. 1.600 cliënten. 

Geslaagd!
Van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma! Super gedaan! En nu op zoek naar een baan? Met je diploma op niveau 3 & 4  op zak kun je bij SGL werken in de functie van (persoonlijk) begeleider. Ben jij hiernaast ook bekwaam, bevlogen en betrouwbaar? Dan pas je bij ons! Werken bij SGL is afwisselend, uitdagend en dankbaar. Wij willen niet alleen de dromen van onze cliënten en naasten verwezenlijken, maar ook de dromen van onze medewerkers!

Wat bieden wij?
Naast een leuke, uitdagende baan, bieden wij een goed salaris en een werkkostenregeling waarmee je een ipad, mobiele telefoon of sportabonnement kunt aanschaffen. En als je je verder wilt ontwikkelen, kun je gebruik maken van onze studiefaciliteiten.

Interesse?
Kom langs voor een kop koffie of app/bel/mail vrijblijvend naar één van onze teamleiders in regio Parkstad, Westelijke Mijnstreek en Maastricht-Heuvelland:

Deel dit verhaal: