×

Nieuws | 10 november 2022

Update over ZorgStart

Update over ZorgStart

136 geïnteresseerden in voorlichting

Update! Sinds 1 oktober 2022 is Zorgstart live in de regio Noord- en Midden-Limburg. SGL neemt deel aan ZorgStart. ZorgStart is er voor elke inwoner van Noord- en Midden-Limburg die wil ontdekken of de zorg iets voor hem of haar is.

Met of zonder zorgachtergrond, dat maakt bij ZorgStart niet uit. Iedereen is welkom! Bij ZorgStart kan een geïnteresseerde inwoner zich oriënteren op de verschillende zorgvragen, maar ook op opleidingen, functies en kansen op de arbeidsmarkt.

Inmiddels hebben maar liefst 136 inwoners de ZorgStart-voorlichting gevolgd, zijn er 56 inwoners gestart met hun persoonlijke leerroute en zijn 2 inwoners uitgestroomd naar een baan.

ZorgStart werkt in de regio Noord- en Midden-Limburg samen met Proteion, PSW, MET GGZ, VIGO (Vincent van Gogh), Koraal, VIJF, Land van Horne, De Zorggroep, Daelzicht, Coöperatie Limburgse Zorgboeren, SGL, Samenwerkingsverband Fijn! (Care+, Confidence Twende, Zorgverlening PGZ), Gilde Opleidingen, WerkgeversServicepunt Noord-Limburg, WerkgeversServicepunt Midden-Limburg, Werk.kom, UWV en Stichting Calibris Advies. ZorgStart gaat in Noord- en Midden-Limburg actief zijn in maar liefst 14 gemeentes van in totaal meer dan 500.000 inwoners. Lees meer.

Deel dit verhaal: