×
WBC De Baandert

WBC De Baandert is een woonlocatie voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel in Sittard.

Gezellige woonlocatie

WBC De Baandert is een gezellige rustige woonlocatie aan de rand van een natuurgebied de Schwienswei en niet ver van het centrum van Sittard. De sfeer is huiselijk en gezellig, iedereen is in voor een grapje WBC De Baandert kenmerkt zich door rust en ruimte en heeft een fijne 'geheime' tuin. 

  • Rustig maar centraal gelegen
  • Grote ruimtes
  • Huiselijke sfeer
  • 24-uurs zorg

Hier wil je wonen!

Bij WBC De Baandert wonen 19 mensen en er is plek voor één logee. De bewoners zijn allemaal erg verschillend, ieder met hun eigen wensen, behoeftes en uitdagingen. Deze mensen zijn graag op zichzelf en hebben ieder hun eigen dagindeling, maar er is wel saamhorigheid en gezelligheid. WBC De Baandert beschikt over een ruime hal en fijne woonkamer/keuken, maar ook ruime kamers waar ieder z'n eigen fijne plekje van heeft gemaakt. WBC De Baandert heeft een eigen kleinschalig activiteitencentrum. En een bubbelbad! De 24-uruszorg maakt dit tot een heel prettige unieke locatie. 

Hier wil je werken!

Op WBC De Baandert werken 23 betrokken medewerkers. Jong en oud werkt samen. We vormen een leuk team dat graag iedereen helpt. We staan altijd klaar voor de cliënten en ook voor onze collega’s: 1 team 1 taak. Iedereen zorgt hier voor iedereen, en dat in een heel gemoedelijke sfeer.