×
WBC Doenrade

WBC Doenrade is een kleinschalig woonbegeleidingscentrum voor mensen met NAH in het kleine dorp Doenrade. Elke bewoner heeft een ruim appartement met alle voorzieningen die er nodig zijn. Deze locatie kenmerkt zich door huiselijkheid, warmte en gezelligheid.

Dorps en gezellig

De gezellige huiselijke sfeer maakt van WBC Doenrade een echt thuis. Op dit moment wonen er zeven mensen met hersenletsel van 49 tot 75 jaar oud. Bij ons staat zelfredzaamheid op één. Wij helpen onze bewoners waar nodig en stimuleren hen om het beste uit zichzelf te halen. Wij doen ons best zoveel mogelijk aan te sluiten op de wensen en behoeftes van onze bewoners, zodat zij zo lang mogelijk zo zelfstandig mogelijk kunnen wonen.

  • Mooi gebouw met ruime appartementen
  • Gelegen in een klein maar fijn dorp
  • Elk appartement heeft een eigen balkon
  • Kleinschalig wonen
  • Huiselijke sfeer
  • Hecht team van vrouwen

Hier wil je wonen!

Het mooie aan WBC Doenrade is de kleinschaligheid. Ons woonbegeleidingscentrum maakt echt onderdeel uit van het rustige dorp. De mensen uit het dorp kennen onze cliënten en houden rekening met hen. Elke bewoner heeft een eigen appartement met aparte slaapkamer, gang, badkamer, woonkamer, keuken én een balkon. De appartementen zijn heel ruim. De gezamenlijke woonkamer is ruim en licht en heeft ook een eigen balkon. 

Dit woonbegeleidingscentrum heeft geen eigen activiteitencentrum maar is centraal gelegen. Bewoners gaan naar verschillende AC’s in de buurt, bijvoorbeeld AC Sittard en AC Havikstraat.

Hier wil je werken!

Ons team bestaat op dit moment uit maar liefst tien… vrouwen! Een hecht team waar jong en oud samen werken. Ook hebben we meestal plek voor een stagiair. Wij werken met elkaar samen op basis van vertrouwen. Ieder kent zijn verantwoordelijkheden en is betrokken bij collega’s. En natuurlijk bij onze bewoners. We zijn allemaal goed op elkaar ingespeeld. We kunnen op elkaar bouwen. Het is een fijne plek om te werken.