×
WBC LMJ-Hof

WBC LMJ-Hof is een mooie kleinschalige woonlocatie voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel in de dorpskern van Bunde. Gelegen op een fijn woonerf maar nabij de dorpskern van Bunde met alle voorzieningen. Elke bewoner heeft een eigen grote woning in WBC LMJ-Hof met de voorzieningen die hij/zij nodig heeft.

Wonen en werken op een voormalige boerderij

LMJ-Hof – Louis Marie Jamin - is een voormalige boerderij die omgebouwd is tot een woonbegeleidingscentrum voor mensen met niet aangeboren hersenletsel. Bij WBC LMJ-Hof doen we ons best om bewoners het leven te laten leiden dat zíj graag willen. Wij doen ons best zoveel mogelijk aan te sluiten bij de wensen en behoeftes van onze bewoners, zodat zij zo lang mogelijk zo zelfstandig mogelijk kunnen wonen. Samen zijn we steeds op zoek naar mogelijkheden om onze cliënten nog verder te helpen.

  • Kleinschalige woonvorm
  • Grote appartementen
  • Sfeervol en gezellig
  • Mooie verbouwde boerderij
  • Mooi terras

Hier wil je wonen!

Bij WBC LMJ-Hof wonen slecht negen bewoners samen in één huis; vijf heren en vier dames variërend in leeftijd tussen de 32 en 82 jaar. Elke bewoner heeft een eigen ruim appartement (woonkamer, keukenblok, badkamer, toilet en slaapkamer). Deze heeft een standaardinrichting maar mag helemaal ingericht worden zoals jij dat zelf wil. Het is immers jouw thuis! Alle woningen bevinden zich op de begane grond of eerste verdieping. Ook hebben wij een mooi terras. Er heerst een warme huiselijke sfeer, passend bij de groep.

Dit woonbegeleidingscentrum heeft geen eigen activiteitencentrum. Diverse activiteitencentra bevinden zich in de nabije omgeving. Je kunt hieraan deelnemen naar eigen behoefte.

Hier wil je werken!

Er werken tien kundige medewerkers bij WBC LMJ-Hof, op dit moment allemaal vrouwen. Jong en oud werkt hier samen. Het is een hecht en collegiaal team. Op dit moment hebben we 2 BOL-stagiaires die de opleiding voor helpende doen. Bij WBC LMJ-Hof hangt een fijne huiselijke sfeer. Het team is energiek, positief en bereid tot vernieuwingen. Onze gespecialiseerde medewerkers hebben oprechte aandacht voor elk individu.