×
Verleg je grenzen

Wist je dat werken bij SGL in Nederlands Limburg voor jou als Belg heel veel voordelen heeft? Lees verder om te zien wat wij jou kunnen bieden. Werken bij SGL is gezellig en fijn, uitdagend en grensverleggend. Bij ons verleg je niet alleen je eigen grenzen letterlijk én figuurlijk, maar je helpt ook de grenzen van onze cliënten te verleggen. Een zeer dankbare taak! Kom eens kennismaken, misschien kunnen wij samen verder.

Belgische collega's gezocht

Wist je dat werken bij SGL in Nederlands Limburg heel veel voordelen heeft? Wist je bijvoorbeeld dat jouw kwaliteiten en talenten voor ons er echt toe doen? Dat je heel veel eigen regie krijgt in jouw werk en dat voor ons gelijkwaardigheid heel belangrijk is? Bij ons mag je zijn wie je bent en word je op waarde geschat. Openheid, eerlijkheid en transparantie zijn vanzelfsprekend.

Hiernaast heeft werken in Nederland ook financiële voordelen, krijg je snel een vast contract, zijn er fijne secondaire arbeidsvoorwaarden met keuzemogelijkheden en helpen wij jou met zaken die geregeld moeten worden zoals het waarderen van je Belgische diploma’s.

Maak snel een afspraak, hoor alle voordelen en bespreek jouw wensen. Ga je mee met ons op reis en verleg jij je grenzen?

Contact

Zoveel voordelen... 

- Wij sluiten zoveel mogelijk aan bij jouw wensen
- Vacatures voor diverse functies en locaties vrij
- Eigen regie in je werk vinden wij heel belangrijk
- Wij bieden jou direct een vast contract
- Je geniet van hele fijne secundaire arbeidsvoorwaarden met keuzemogelijkheden
- Als je start bij SGL krijg je direct een aantal cursussen/scholingen aangeboden.
- En natuurlijk is er de mogelijkheid tot persoonlijke groei en ontwikkeling met gewenste scholing
- Veel (woon)locaties in Limburg mogelijk
- Er wordt rekening gehouden met jouw uren-/roosterwensen
- Je werkzaamheden zijn superafwisselend
- Salaris volgens CAO Gehandicaptenzorg
- Werken in Nederland is heel gezellig en fijn.
- Wij hechten veel waarde aan gelijkwaardigheid en transparantie.

Wie is SGL?

Klik maar eens rond op deze website om een goed beeld van onze te krijgen. SGL helpt mensen met hersenletsel in de chronische fase verder. Wij bieden onze cliënten en hun naasten ondersteuning op maat zodat zij een zo zelfstandig mogelijk leven kunnen leiden. Fysieke ondersteuning, mentale ondersteuning, begeleiding en professionele zorg, allemaal afgestemd op elke cliënt afzonderlijk. Wij hebben 31 woonbegeleidingscentra en activiteitencentra voor dagbesteding door heel Limburg. Wij willen niet alleen de dromen van onze cliënten en naasten verwezenlijken maar ook de dromen van onze medewerkers.
 

Wie zijn onze cliënten?
Onze cliënten zijn mensen met (niet-aangeboren) hersenletsel in de fase na een ziekenhuisopname of revalidatie. Een brede volwassen doelgroep van jong tot oud, in allerhande gradaties en met allerhande uitdagingen. Dat maakt je werk heel erg afwisselend.

Wie zoeken wij? 
Jouw bijna 600 collega’s zijn professionals, experts op het gebied van hersenletsel. Zij werken mét mensen vóór mensen. Als je bij ons werkt maak je echt het verschil. Je zet je in om het beste uit de cliënt, jezelf en je werk te halen. Je werkt met passie, vanuit je hart. Er is veel ruimte voor eigen wensen en ontwikkeling. We hebben verschillende vacatures op verschillende locaties. Bekijk ze hier