×
Onze diensten

Na het ontstaan van uw hersenletsel is er behoorlijk wat veranderd in uw leven. Wij bekijken samen hoe we u het beste kunnen ondersteunen en begeleiden. We bieden verschillende diensten aan, waaronder dagbesteding, begeleiding thuis, behandeling, wonen en logeren.

Wij kijken samen naar de mogelijkheden

We onderzoeken samen wat belangrijk voor u is en hoe u uw doelen kunt bereiken. Op welke manier kunt u het leven leiden dat u graag wilt? Wat heeft u daarvoor nodig? We kijken vooral naar de mogelijkheden, naar wat er wél kan. Samen met u bepalen we hoe we u kunnen helpen om verder te komen en welke zorg en ondersteuning daar het beste bij past. Dat is echt maatwerk, waarbij we ook kijken naar creatieve oplossingen. In dit proces houdt u steeds zelf de regie. Als er iets niet mogelijk is, dan zeggen we dat eerlijk. Dan zoeken we samen naar een alternatief, ook als SGL dat zelf niet kan bieden. We werken hiervoor samen met diverse zorgaanbieders.

Steeds de juiste ondersteuning

Ook in de toekomst blijven we graag met u en uw naasten in gesprek om af te stemmen en mee te bewegen. Zodat u altijd de juiste zorg, ondersteuning en begeleiding krijgt. Het blijft maatwerk en het moet blijven aansluiten bij wat voor u belangrijk is.