×
AC Venray

AC Venray is een klein activiteitencentrum voor mensen met NAH dichtbij het centrum van Venray.

Waar een klein AC groots in kan zijn

AC Venray is een relatief klein activiteitencentrum in het noorden van Limburg. Het AC voelt als een thuis, er heerst een familiaire sfeer. Iedereen kan hier zichzelf zijn. Op ons AC vind je lotgenoten en ondersteunen we elkaar waar nodig. We zijn elkaars linker- en rechterhand.

  • Gezellige sfeer
  • We doen het samen
  • Kleinschalig
  • Persoonlijke aandacht
  • Openheid

Hier wil je cliënt zijn!

Bij AC Venray krijgen 35 cliënten dagbesteding in een fijne huiselijke sfeer. Iedereen kent elkaar en cliënten, medewerkers en vrijwilligers zijn zeer betrokken. Het activiteitenaanbod is heel breed: creatief, communicatie, educatie, speelgoed opknappen voor de speelgoedbank, sport (laagdrempelig), boccia, denksport/geheugentraining, koken en krant lezen. Voor ieder wat wils.

Hiernaast helpen onze cliënten met het draaien van het AC, met ADL taken, boodschappen doen, tafels dekken, de was vouwen, het buiten terrein bij houden, soep of andere lekkernij maken, na de lunch samen opruimen. We doen het echt samen: op ons AC zijn cliënten, medewerkers, stagiaires en vrijwilligers gelijk.

Hier wil je werken!

Ons team is innovatief, creatief en we blijven elkaar en cliënten prikkelen om vast roesten te voorkomen. Naast het reguliere aanbod aan activiteiten organiseren we extra activiteiten, we betrekken hierbij onze cliënten. Denk aan een tapas dag, workshops creatief, kerst activiteiten, denksportdag bijvoorbeeld… We weten het maximale uit cliënten te halen (vaak tot verrassing van deze cliënten en hun thuisfront) en betrekken hen in alles wat er gaande is op het AC. We kennen elkaar, de cliënten en vaak ook de mantelzorgers erg goed.