×
AC Brunssum

AC Brunssum is een activiteitencentrum voor dagbesteding voor mensen met NAH in Brunssum.

Een tweede thuis

AC Brunssum is een warm sfeervol activiteitencentrum met een zorgzaam gemengd team van jong en oud. Wij bieden verschillende activiteiten voor mensen met NAH en zoeken samen met de cliënt naar een passend aanbod. Wij zullen altijd een luisterend oor bieden en zetten de cliënten in hun kracht. Ook hebben wij veel betrokken vrijwilligers, zonder hen zouden wij niet kunnen functioneren. Wij streven ernaar om cliënten het gevoel te geven van een tweede huis met aandacht voorop. Aan het einde van de dag willen wij dat zij naar huis gaan met een voldaan gevoel, na een dag waarin eigen regie de boventoon heeft gevoerd.

  • Breed activiteitenaanbod
  • Warme sfeer
  • Alles gelijkvloers
  • Grote sportzaal
  • Oefenkeuken
  • Dichtbij Schutterspark

Hier wil je dagbesteding krijgen!

Bij ons staat een warme en gezellige sfeer voorop. Het team, vrijwilligers en onze cliënten moeten zich bovenal thuis voelen. Wij bieden een ruim aanbod van activiteiten. Sport, hout, koken/bakken, hersentraining, koor, mindfulness, zachte technieken en schilderen. Ook organiseren wij extra activiteiten zoals kienen of een spelletjesmiddag. Dit alles in een overzichtelijk, rolstoelvriendelijk maar vooral veilig gebouw.

Hier wil je werken!

Bij AC Brunssum werkt een warm en zorgzaam team die de cliënten echt op de eerste plek zet. Wij behandelen elkaar zoals we zelf ook behandeld willen worden, wij zullen elkaar altijd ondersteunen. We zijn een heel divers team waarin ieder in z'n kracht wordt gezet, en ditzelfde geldt voor onze vrijwilligers. Als medewerker kun je afwisseling van activiteiten verwachten en hoef je je nooit te vervelen. Onze cliënten zijn mensen met NAH maar ook met andere ziektebeelden van verschillende leeftijden, waardoor er dagelijks genoeg variatie en uitdaging is. Ons team is gezellig, betrokken en flexibel.