×
AC Kerkrade

AC Kerkrade is een activiteitencentrum voor dagbesteding voor mensen met NAH in Kerkrade.

Gastvrij activiteitencentrum

AC Kerkrade is een ruime, toegankelijke locatie waar gastvrijheid, gezelligheid en saamhorigheid centraal staan. Onze locatie is centraal gelegen, dichtbij het centrum van Kerkrade. Wij hebben een uitgebreid aanbod van activiteiten. Onze medewerkers en vrijwilligers zijn zeer betrokken, en de meesten zijn er al ruime tijd werkzaam. De mensen die bij ons naar de dagbesteding komen voelen zich thuis. Er wordt veel gelachen maar er is ook ruimte en aandacht voor moeilijke momenten.

Bekijk het filmpje
  • Ruim
  • Centraal gelegen
  • Goede sfeer
  • Grote tuin
  • Fijne parkeergelegenheid

Hier wil je dagbesteding krijgen!

Op ons AC komen momenteel 118 mensen voor dagbesteding. Dit zijn mensen van verschillende leeftijden, van jong tot oud. Centraal staat het respect voor elkaar. Men helpt elkaar waar het nodig is en er is ruimte voor een lach en een traan. Ons aanbod is breed: 

- RGM (Ronnie Gardiner Methode)
- Sport en Spel: o.a. loopscholing, lichaamsoefeningen, yoga, zwemmen, koersbal, gezelschapsspelen
- Creatief: o.a. keramiek, kaarsen maken, bloemschikken, houtbewerken, tuin, schilderen, kleuren
- Communicatiegroep, geheugentraining
- Kookgroepen
- Muziek/koor
- Exposities eigen werkstukken

Wat onze locatie extra bijzonder maakt is dat we een klein restaurant hebben, 'Het Kookmutsje', waar mensen voor zichzelf en een groep mede deelnemers koken. Cliënten kunnen zich voor een kleine prijs van tevoren aanmelden. Bij elk seizoen wordt veel aandacht besteed aan de aankleding van ons AC, om het zo huiselijk en gezellig mogelijk te maken voor iedereen. Jaarlijks terugkomende dagen vieren we allemaal: Carnaval, Pasen, zomer, oktober en Kerst!

Hier wil je werken!

Onze 13 medewerkers zijn zeer betrokken bij het welbevinden van de cliënten en hun naasten. Op onze locatie heerst een fijne sfeer met de nodige dosis humor. Onze medewerkers en vrijwilligers hebben grote behoefte om de mensen een fijne dagbesteding te bezorgen, zodat ze met een voldaan gevoel naar huis gaan. We zorgen er samen voor dat iedereen ertoe doet. Iedereen mag zichzelf zijn en wordt gewaardeerd. Medewerkers en vrijwilligers werken nauw samen en vormen één team. Nieuwe medewerkers komen in een warm bad terecht.