×
AC Weert

AC Weert is een activiteitencentrum voor dagbesteding voor mensen met NAH in Weert.

Een gezellig knus AC

AC Weert is een gezellig knus AC met verschillende ruimtes waar activiteiten op maat worden aangeboden. Er is een ruim aanbod aan activiteiten van zwemmen, bewegen en RGM tot creatief, koken, muziek en rekenen. Voor ieder wat wils in een ontspannen en gezellige sfeer. Een mooie groep cliënten, medewerkers en vrijwilligers die met elkaar begaan is en elkaar helpt waar nodig.

  • Knus en gezellig
  • Veel activiteiten
  • Ook externe activiteiten
  • Deskundig personeel
  • Altijd een luisterend oor

Hier wil je dagbesteding krijgen!

Ons activiteitencentrum is relatief rustig. We bieden plek aan 71 deelnemers op dit moment. We werken met 9 medewerkers, een aantal leerlingen/stagiaires en zes vrijwilligers op deze locatie.

Bij binnenkomst kom je in de ontmoetingsruimte. Verder zijn er verschillende andere ruimtes waar activiteiten plaatsvinden. Zo hebben we nog een sportruimte, creatieve ruimte en een computerruimte. Ook is er een keuken waar we met de deelnemers bakken en koken. Als er behoefte aan is kunnen de deelnemers hun rust pakken. AC Weert is fijn licht, er komt veel daglicht van buiten binnen. Elke activiteit vindt plaats in een aparte ruimte, waardoor het fijn rustig is.

Hier wil je werken!

Bij AC Weert werkt een enthousiast en gezellig team. We zijn behulpzaam en bieden elkaar en onze deelnemers een luisterend oor. We zijn deskundig en hebben hart voor ons werk.

Activiteitenaanbod

Educatief/actualiteit
Beweeggroep
Krantje
Tuinen van Hier
Muziek
Fitness extern
Zwemmen
Geheugentraining
RGM
Expressie
Spel
Koken
Rekenen
Communicatie
Ontspanning
Creatief (Schildersgroep, Houtbewerking, Keramiek...)
En veel meer