×
Begeleiding Thuis

Met (tijdelijke) begeleiding thuis ondersteunen we onze cliënten om zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren. We kijken samen naar de vaardigheden die de cliënt daarvoor nodig heeft. We betrekken daar ook de naasten bij, uiteraard als met goedvinden van de cliënt. We bespreken samen wat belangrijk voor de cliënt is, waar hulp bij nodig is en wat hij/zij wilt leren.

Ons team

Het ambulante team Begeleiding Thuis in regio XXXX bestaat uit XX medewerkers. Samen zijn zij verantwoordelijk voor de begeleiding van ongeveer XX cliënten. Medewerkers van Begeleiding Thuis werken veelal bij de client thuis maar kunnen ook gebruik maken van een van de SGL locaties in de regio. 

Wie wij zijn

Als jij graag bij SGL Begeleiding Thuis wilt werken, herken je jezelf in de volgende zaken.

- Je plant en organiseert zelfstandig je afspraken met je cliënten.
- Jij bent in staat om een vertrouwensband op te bouwen met een cliënt en met zijn netwerk (partners, familie, mantelzorgers).
- Jij weet hoe om te gaan cliënten met hersenletsel. Je hebt geduld en bent empathisch; oprecht betrokken.
- Jij bent helder en duidelijk in je taalgebruik en straalt rust uit en hebt aandacht voor de cliënt.
- Je vindt het prettig om solistisch te werken maar je betrekt ook je collega’s en je teamleider bij zaken waar je een advies in kan gebruiken.
- Je hebt goede sociale vaardigheden en invoelend vermogen.
- Je hebt doorzettingsvermogen, flexibiliteit en bent stressbestendigheid.
- Je bent computervaardig; administratie, rapporteren, beeldbellen, etc. zijn voor jou geen probleem; werken met nieuwe zorg-technologieën.
- Je bent flexibel; je bent bereid om incidenteel in avonduren of in het weekend te werken.