×
Begeleiding Thuis

Met (tijdelijke) begeleiding thuis ondersteunen we onze cliënten om zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren. We kijken samen naar de vaardigheden die de cliënt daarvoor nodig heeft. We betrekken daar ook de naasten bij, uiteraard als met goedvinden van de cliënt. We bespreken samen wat belangrijk voor de cliënt is, waar hulp bij nodig is en wat hij/zij wilt leren.

Begeleiding thuis ontvangen... iets voor u?

Met (tijdelijke) begeleiding thuis ondersteunen we u om zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren. We kijken samen naar de vaardigheden die u daarvoor nodig heeft. We betrekken daar ook uw naasten bij, uiteraard als u dat goed vindt. We bespreken samen wat belangrijk voor u is, waar u hulp bij nodig heeft en wat u wilt leren. U behoudt zelf de regie. Lees meer over onze manier van werken en bekijk ook de persoonlijke verhalen.

Voor (potentiële) cliënten

Dit zijn wij!

Het ambulante team Begeleiding Thuis in regio XXXX bestaat uit XX medewerkers. Samen zijn zij verantwoordelijk voor de begeleiding van ongeveer XX cliënten. Medewerkers van Begeleiding Thuis werken veelal bij de client thuis maar kunnen ook gebruik maken van een van de SGL locaties in de regio. 

Werken bij begeleiding thuis... iets voor jou?

- Je plant en organiseert zelfstandig je afspraken met je cliënten.
- Jij bent in staat om een vertrouwensband op te bouwen met een cliënt en met zijn netwerk (partners, familie, mantelzorgers).
- Jij weet hoe om te gaan cliënten met hersenletsel. Je hebt geduld en bent empathisch; oprecht betrokken.
- Jij bent helder en duidelijk in je taalgebruik en straalt rust uit en hebt aandacht voor de cliënt.
- Je vindt het prettig om solistisch te werken maar je betrekt ook je collega’s en je teamleider bij zaken waar je een advies in kan gebruiken.
- Je hebt goede sociale vaardigheden en invoelend vermogen.
- Je hebt doorzettingsvermogen, flexibiliteit en bent stressbestendigheid.
- Je bent computervaardig; administratie, rapporteren, beeldbellen, etc. zijn voor jou geen probleem; werken met nieuwe zorg-technologieën.
- Je bent flexibel; je bent bereid om incidenteel in avonduren of in het weekend te werken.

Solliciteer