×
Elke mening telt

Transparantie en gelijkwaardigheid vinden wij belangrijke waarden. We horen dan ook graag hoe onze cliënten, naasten, medewerkers en vrijwilligers over zaken denken. Wat gaat er bijvoorbeeld goed en wat kan er beter? Ideeën zijn altijd welkom. Praat mee! Hoe hebben wij bij SGL medezeggenschap geregeld?

Centrale cliëntenraad en lokale inspraak 

Onze cliënten praten mee over allerlei zaken die met onze zorg- en dienstverlening te maken hebben. Dit is geregeld conform de Wet medezeggenschap cliënten zorginstellingen (Wmcz). 
De nieuwe Wmcz 2018 die 1 juli 2020 is ingegaan, geeft cliënten, naasten en cliëntenraden een nog belangrijkere rol. Lees hier alle informatie over wat de Wmcz 2018 betekent voor u.
De CCR is bereiken via ccr-secre@sgl-zorg.nl.

Vrijwilligersraad 

Vrijwilligers zijn onmisbaar en betekenen veel voor onze cliënten en medewerkers. Ze horen er - net als onze medewerkers - echt bij en we betrekken hen volledig bij onze organisatie. De Vrijwilligersraad (VR) vertegenwoordigt de gemeenschappelijke belangen van vrijwilligers.
De VR is te bereiken via voorzittervr@sgl-zorg.nl.

Ondernemingsraad 

De Ondernemingsraad (OR) behartigt de gemeenschappelijke belangen van onze medewerkers. Hierin zijn de verschillende disciplines van SGL vertegenwoordigd. De bestuurder, HRM (personeelszaken) en ondernemingsraad overleggen met elkaar in een open sfeer en met wederzijds respect. Dit betekent ook dat de Ondernemingsraad in de ideefase wordt betrokken bij onderwerpen. Draagvlak is voor beide partijen een sleutelbegrip.
De OR is te bereiken via or.sgl@sgl-zorg.nl.