×
WBC Overhoven

WBC Overhoven is een sfeervolle en kleurrijke woonlocatie voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel in Sittard.

Eén grote familie...

WBC Overhoven is een ruim woonbegeleidingscentrum aan de rand van de Sittardse wijk De Baandert. Dichtbij allerhande dagelijkse voorzieningen en buren van WBC De Baandert. Een fijne locatie om te wonen en te werken. De 19 bewoners, 22 medewerkers plus de vrijwilligers, leerlingen en naasten vormen hier één grote familie.

  • Familiaire sfeer
  • Veel eigen regie
  • Heel veel activiteiten
  • Ruime appartementen
  • 24 uurszorg

Hier wil je wonen!

Bij WBC Overhoven wonen 19 mensen met ieder een eigen karakter en eigen beperking. Ondanks dat maken we er samen iets moois van. We zijn een kleurrijke woonlocatie, letterlijk en figuurlijk. Verschillende karakters en nationaliteiten, mannen en vrouwen, jong en oud zorgen voor een bont gezelschap. De kamers zijn heel erg ruim en lijken op een appartement waardoor bewoners meer vrijheid ervaren. Als cliënt ben je natuurlijk ook vrij of je wel of niet naar de dagbesteding gaat. Er worden heel veel activiteiten georganiseerd op onze locatie, zoals een bingoavond, schilderen, bioscoopavond, muziekquiz, oud en nieuwquiz, Halloween, lentepicknick, pizza-avond, karaoke-avond, Sinterklaasactiviteiten etc. En we hebben ook nog een fijne tuin! De bewoners, maar ook de medewerkers en vrijwilligers en de betrokken naasten zijn er altijd voor elkaar. En dat maakt ons tot een hele fijne locatie.

Hier wil je werken!

Ons team is een leuke mix van jong en oud, mannen en (vooral) vrouwen. We kunnen op elkaar rekenen en vertrouwen, en hierdoor hebben we een fijne band. We accepteren elkaar zoals we zijn. Geen enkele dag is het zelfde bij WBC Overhoven, elke dag zijn er weer nieuwe uitdagingen en ervaringen. De doelgroep NAH is super interessant. Onze locatie biedt 24 uurs zorg. Als team medewerkers kunnen we samen echt het verschil maken. En natuurlijk zijn er ook doorgroeimogelijkheden.